Cautare

61921 de rezultate pentru "mircea badea stiri din 01 06 2010" (4.46 secunde)
Incepand de ieri, presedintele interimar al PD-L Constanta este Mircea Banias. ... Numirea lui Mircea Banias, fost director general al Administratiei Porturilor Maritime, vine ca urmare a propunerii formulate de Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta.
Jurnalistul Ion Cristoiu si-a reconsiderat, aseara, la insistentele directorului Marius Tuca, decizia de a pleca de la "Jurnalul National" din cauza atacurilor unor confrati din trust.
Spadasinii din Banie au oprit acasa trei titluri nationale.
Mari actori si personalitati din Romania si-au dorit ca trupurile sa le fie incinerate dupa moarte. Printre acestia se numara actorul Ilarion Ciobanu, cantareata Doina Badea sau politologul Silviu Brucan. ... Cantareata Doina Badea a murit, in urma cutremurului din 1977, trupul acesteia fiind, de asemenea, incinerat.
Carmen Bruma se bucura din plin de primele clipe alaturi de baietelul ei, Vlad Badea Bruma. Profitand de vremea frumoasa, cei doi proaspat-parinti si-au scos fiul la o plimbare prin parc.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Acum se rade, din nou, la noi in casa. ... 24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania. ... Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 pana in 2003 a prezentat stirile la Pro TV.
MIRCEA DUSA II DA LUI BASESCU DE-O MESA NATURALA Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a convocat pentru marti comisia privind actualizarea evidentei populatiei in acord cu valorile estimative ale recensamantului din 2011.
Mircea Banias este numele transmis, ieri, catre Bucuresti, pentru validare. Intre timp, zvonurile fac referire la un alt lider din cadrul PD-L care ar putea prelua fraiele organizatiei, pana la alegerile care sa desemneze un constantean.
Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Schimbarea din functie a lui Mircea Solomon, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, este de fapt, dupa cum crede acesta, instrumentata politic.
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
Mircea Geoana: ... Din pacate, in 2009 o lege de acest gen a fost respinsa in Senat, si regret ca acest lucru s-a intamplat.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Organizatia Bucuresti, afectata dupa alegerile de la ultimul congres, si-a amintit cum a castigat Mircea Geoana sefia partidului si-l anunta pe acesta ca-i va sprijini candidatura in anticipate doar cu conditia sa aiba un comportament politic onest, nu ierarhic in PSD.
Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, a anuntat ca PD-L va formula o plangere penala impotriva Guvernului si se va adresa forurilor nationale si internationale pentru discriminare in modul de alocare a fondurilor bugetare.
Deputatul a afirmat ca intentioneaza sa mai deschida cabinete parlamentare in judet, iar printre primele vor fi la Mangalia si Medgidia, unde acesta vrea sa le imparta cu deputatii PNL George Dragomir si Mircea Iustian.
"Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului" Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD:
Misiune Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". Am gasit din ce in ce mai rar asa ceva, asa ca m-am refugiat in afara zonei TV.
google-analytics.com